Gavekurve & Delikatesser

Kom og oplev vores spændende afdeling med masser af flotte gavekurve fyldt med gode smagsoplevelser fra dygtige danske og udenlandske producenter.


Det er vigtigt for os er at produkterne er af bedste kvalitet og vi udvælger personligt de bedste leverandører og producenter som vi mener giver de bedste smagsoplevelser.

Du kan vælge selv at sammensætte din gavekurv til værten, værtinden eller en anden anledning. Du kan også vælge en af de mange kurve vi har sammensat hvis du har travlt og gerne vil træffe en hurtig beslutning.


Gavekurve
Vi sammensætter gerne flotte og inspirerende gavekurve til specielle fødselsdage, receptioner, jubilæum, venindegaver og julegaver m.m. ud fra dit ønske og pris niveau.

Firmagaver
Firmagaver fra Hobby Haven er unikke og kan special sammensættes så den passer til netop din virksomheds behov. En firmagave fortæller meget om giveren og om hvilke tanker der ligger bag valget af en gave. Hos Hobby Haven er det vigtigt at firmagaven passer til lejligheden og til modtageren, så derfor hjælper vi gerne med sammensætning og forslag til din næste firmagave, uanset om det er til festen, jubilæum, julegaver eller andet.

 

Du kan også kontakte os for muligheder og bestilling på email butik @ hobby-haven.dk

 

Et udvalg af de mange spændende gave og smagsoplevelser hos Hobby Haven i Hasselager

 

- Summerbird

- Nicolas Vahe

- Lakrids By Bülow

- Vin

- Special øl

- Te Specialisten

- Secret Kitchen

- Konnerup

- Kronborg Te

- Malund

- Wally & Whiz

- Karlsenskrydderier

- Danish Granola Company

 

Og mange flere...

 

 

Instagram