Om Hobby-Haven

Hobby-Haven i Hasselager er et moderne og hyggeligt havecenter, hvor du kan finde inspiration til haven og huset året rundt. Planteskolen har eksisteret siden 1945.

I starten var det 1. generation Peter Jørgensen's planteskole og fra 1985 blev planteskolen overtaget af Sønnen Uffe. Her opstod navnet Hobby - Haven, som havecentret også hedder idag.

Planteskolen blev i 2010 overtaget af Uffe's datter Marianna og hendes mand Frank, som hermed er 3. generation med grønne fingre i gartner familien.

 

Hobby-Haven består bl.a. af:

 
  • 3000m2 hvor du finder næsten alt indenfor haveplanter. Vi har massevis af prydbuske, stauder, træer i mange størrelse, stedsegrønne planter, roser og alt det som gør havelivet interessant.
  • 400m2 inspirerende  væksthus med masser af sæson aktuelle planter feks. stedmoder, hornvioler, sommerblomster, stedsegrønne m.fl.
  • 1000m2 indendørs inspirationshal fyldt med hygge f.eks. haveredskaber, granitfigurer, brugskunst, stueplanter, havekrukker, skjulere fuglehuse og meget andet.

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld